“Een ontdekkingspark voor de jeugd? Dat gaat er beslist komen als het van de N-VA afhangt."

Op 18 januari 2016, over deze onderwerpen: Jeugd

Hoe kijkt districtsburgemeester Luc Bungeneers terug op het eerste deel van de legislatuur? Waar kijkt hij naar uit in de resterende drie jaar? Gazet van Antwerpen legde Luc deze drie vragen voor.

“Een ontdekkingspark voor de jeugd?. Dat gaat er beslist komen als het van de N-VA afhangt.’, stelt Bungeneers.

Wat is de grootste verwezenlijking van de afgelopen jaar of waar bent u het meest trots op?

“We hebben voor een doorbraak kunnen zorgen in dossiers die al jaren in een impasse zaten: de Bredabaan, het Runcvoorthof, nieuwe sportinfrastructuur, de evenementensubsidie voor de jeugd ... Wij investeren meer in ons district dan ooit. Overal zijn werken aan de gang en schieten nieuwe projecten uit de grond. In 2018 zal Merksem er gans anders uitzien.”

Wat was de grootste frustratie?

 “Volgens Van Dale betekent frustratie een emotionele toestand die voortvloeit uit het verstoren van doelgericht gedrag. Dit gevoel is mij totaal vreemd.”

Wat is de belangrijkste doelstelling, voor de komende drie jaar, die u wil realiseren?

“Wij willen het bestuursakkoord,samen met onze coalitiepartners sp.a- Groen, trouw uitvoeren. Een aantal belangrijke pijlers zijn reeds gerealiseerd of staan in de stijgers. Het zou mooi zijn als we nog iets kunnen doen voor de jeugd, zoals een speel- en ontdekkingspark in het Fort of Bouckenborghpark. Dat gaat er beslist komen als het aan N-VA ligt.”

(jas/GVA)

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is