Middelbare scholen stellen zich voor tijdens Merksemse Scholeninfobeurs

Op 12 februari 2016, over deze onderwerpen: Jeugd

Op donderdag 18 februari stellen alle Merksemse middelbare scholen zichzelf en hun studieaanbod voor, tijdens de Scholeninfobeurs. Die vindt plaats van 19.30 uur tot 21 uur in het districtshuis van Merksem op het Burgemeester Jozef Nolfplein.

Op zoek gaan naar de juiste secundaire school is voor veel tieners en hun ouders niet eenvoudig. Om een duidelijk onderscheid te maken tussen de verschillende studiekeuzes en schoolnetten organiseren het district Merksem en de middelbare scholen van Merksem de Scholeninfobeurs 2016.

Wie de beurs bezoekt, krijgt antwoord op al zijn vragen en kan dus een goed overwogen keuze maken. Alle Merksemse secundaire scholen zullen aanwezig zijn, waaronder ook het Sint-Eduardusinstituut, de Sint-Lutgardisschool Merksem, het Groenendaalcollege, Katholiek Scholen-centrum JOMA, Gemeenschapsonderwijs Merksem Middenschool en het Koninklijk Atheneum, het Stedelijk Handelsinstituut, het Sint-Elisabethinstituut en het Stella Marisinstituut.

Dit initiatief is een samenwerking tussen het stedelijk onderwijs, vrij onderwijs, gemeenschapsonderwijs, de jeugddienst van Merksem en het district Merksem.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is