17 december 2011: Jong N-VA - Merksem Geeft! Actie tegen Armoede

Op 17 december 2011

Wist u dat 1 op 10 personen in Vlaanderen leeft in armoede?  Dat deze mensen vaak niet zichtbaar zijn in de samenleving, maar achter de gesloten deuren van hun woning pas kenbaar wordt in welke schrijnende omstandigheden zij moeten overleven?  

 Merksem Geeft!, een actie georganiseerd door het team van Jong N-VA Merksem, wil deze groep mensen een hart onder de riem steken.   Daarom organiseren wij op zaterdag 17 december 2011  in het pittoreske decor van het Bouckenborghpark te Merksem een winterfeest ten voordele van armoede in Merksem.       

 Op dit winterfeest vindt u een jeneverbar, waarvan de opbrengst integraal gebruikt zal worden om een aantal levensmiddelen aan te kopen, die onder de behoeftigen in Merksem zullen worden verspreid.

 Bovendien kan u op 17 december a.s.  ook speelgoed doneren, waarmee wij daarna ongetwijfeld een grote groep personen heel gelukkig zullen maken.   We spreken dan niet enkel over kinderen die in armoede leven, maar ook bv. over gepensioneerden die wegens een gebrek aan inkomsten geen cadeautje kunnen kopen voor hun kleinkinderen.      

 Wil ook u uw steentje bijdragen in deze actie tegen armoede in Merksem?    Kom ons dan steunen op 17 december aanstaande, vanaf 14u tot middernacht, op ons winterfeest in het Bouckenborghpark (ter hoogte van de ingang aan de Bredabaan)  te Merksem!

 Mocht u niet in de mogelijkheid speelgoed dat u zou willen doneren, naar ons toe te brengen op 17 december, dan kan u ons ook steeds contacteren zodat wij het speelgoed bij u kunnen komen ophalen. U kan ons daarvoor telefonisch contacteren op het nummer 0473/27 00 57 of via mail: wendy.simons [at] n-va.be.

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is