Kinderen sporten samen met hun (groot)ouders in Merksem

Op 12 november 2015, over deze onderwerpen: Jeugd, Seniorenbeleid, Sport

Op zondag 22 november kunnen kinderen en hun (groot)ouders een voormiddag samen sporten in Merksem. Inschrijven voor de familiesportdag kan nu al.

Het district wil kinderen en hun (groot)ouders doen beleven dat op sport geen leeftijd staat. Daarom organiseert het een familiesportdag voor kinderen van 3 tot 7 jaar, hun ouders en grootouders.

Op zondagvoormiddag 22 november sporten ze allemaal samen, waardoor ze elkaar op een sportieve manier beter leren kennen. Er zijn verschillende sportinitiaties zoals knuffelturnen, dansen, yoga, zwemmen, volkspelen, racketsport en een schattenzoektocht.

De activiteiten vinden plaats in sporthal De Rode Loop en het zwembad Park van Merksem, tussen 9.15 tot 12.30 uur.

Praktisch

sporten voor kinderen van 3 tot 7 jaar, ouders en grootouders
zondag 22 november van 9.15 tot 12.30 uur
sporthal De Rode Loop, Rodeloopstraat 2, 2170 Merksem
deelnameprijs: 3 euro/persoon (zowel voor kinderen als volwassenen) - inclusief deelname aan de sportactiviteiten, verzekering, een leuk gadget
Van tevoren inschrijven is verplicht en kan online of telefonisch via de sportantenne Merksem op het nummer 03 338 72 68.
Alle info staat ook op www.merksem.be. Klik hier voor de rechtstreekse link. Bij de sportantenne (tel. 03 338 72 68, sportantenne.merksem [at] stad.antwerpen.be) kunnen geïnteresseerden terecht voor meer info.

Verantwoordelijke districtsschepen: Herman Gielen, districtsschepen voor sport

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is