N-VA laat Merksemenaar aan het woord

Op 2 december 2014

Op 2 december organiseert N-VA Merksem opnieuw een wijkbezoek. Daarmee wil zij het bestuur van ons district en onze stad een gezicht geven. Deze wijkbezoeken maken al enkele jaren deel uit van ons voornemen om in Merksem vinger aan de pols te houden. Door te luisteren naar de stem van de gewone Merksemnaar. Door te luisteren naar zijn of haar verzuchtingen.

Telkens valt het ons op dat de Merksemnaar concreet wil weten wat de verandering die de N-VA in ons district heeft ingezet, inhoudt. Over parkeerproblemen, over een gebrek aan goede fietspaden. Over tewerkstelling en ondernemen, over veiligheid en de drugsproblematiek. Over de leefomstandigheden in sociale woningen en over het samen leven in deze stad.

Breng daarom op dinsdag 2 december een bezoek aan onze tent die opgesteld staat tijdens de wekelijkse markt op het St. Franciscusplein en maak kennis met N-VA Merksem. U kan er uitgebreid uw opmerkingen geven en face-to-face uw mening geven over wat goed is en wat volgens U beter kan. U kan in onze tent terecht tussen 9u en 13u.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is