N-VA Merksem trekt de wijken in.

Op 29 oktober 2013

De N-VA verkozenen uit Merksem willen graag kennismaken met de inwoners van ons district! Daarom worden alle inwoners van het district Merksem uitgenodigd op één van de vijf data waarop wij de Merksemse wijken induiken. U kan kennis maken met de N-VA verkozenen in de districts-, provincie- en gemeenteraad en U krijgt de kans om onze verkozenen te spreken over hete hangijzers in uw wijk.

Om dit alles vlot te laten verlopen kan u vooraf uw vragen en opmerkingen achterlaten. Waar mogelijk zullen de bevoegde N-VA schepenen en gemeenteraadsleden hierover voor het wijkbezoek de nodige informatie inwinnen. Tijdens onze bezoeken kan u ook de dialoog aangaan met buurtbewoners, u kan er uw mening delen en informatie doorgeven.

Na afloop van ieder wijkbezoek  volgt een inhoudelijke terugkoppeling via onze webstek. Wanneer alle wijken bezocht zijn, maakt N-VA Merksem een nieuwsbrief waarin de belangrijkste vragen en bezorgdheden die aan bod kwamen een antwoord krijgen. In de toekomst zal N-VA Merksem op regelmatige basis wijkbezoeken organiseren. Zo houden wij immers de vinger aan de pols in Merksem

 uw vragen en suggesties: david.dogge [at] vlaamsparlement.be

U vindt onze N-VA tent terug op …

  • Vrijdag 1 november 2013 Rode Loop – Merksem – (19u-22u)
  • Vrijdag 6 december 2013 Dokske – Ridder Van Parijsstraat 21 (19u-22u)
  • Zaterdag 18 januari 2014: Kroonplein  (10u-13u)
  • Vrijdag 14 februari 2014: Kwadeveldenplein (19u-22u)
  • Zaterdag 29 maart 2014: Distelhoek (10u-13u)

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is